Wimpers & Wenkbrauwen

Kleuren van wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.

Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

Wenkbrauwen

Goed gestileerde wenkbrauwen maken uw look compleet en zorgen ervoor dat uw ogen opener lijken. Wij brengen deze in model dmv harsen of epileren. Om uw wenkbrauwen mooi in model te houden adviseren wij u deze behandeling elke 6 weken te herhalen!

Wimper extension

Wimper extensions geven uw wimpers lengte, volume en geven uw ogen een geweldige open en frisse uitstraling. De extensions zijn verkrijgbaar in verschillde lengtes en diktes. Daarnaast is er de keuze uit een natuurlijke krul of een extreme krul.

Houdbaarheid van de extentions is afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimpers. Deze hebben een gemiddelde levensduur van ca 6 weken waarna uw wimpers uitvallen en weer opnieuw aangroeien. Na ca 2-3 weken is bijvullen van de wimper extensions wel noodzakelijk om ze mooi en vol te houden!