Skin Wizard

Een behandeling met de Skin Wizard bestaat uit dermabrasie, een lift van de huid van het gehele gezicht en een speciale behandeling van rimpels en fijne lijntjes.

Slechts 25% van huidveroudering is genetisch bepaald. 75% van huidveroudering ontstaat door: vervuiling van het milieu, verkeerde voeding, levensstijl, geestelijke en lichamelijke belasting en UV-straling. Vanaf het 25ste levensjaar ontstaan lijntjes rond de ogen, lijntjes tussen de wenkbrauwen, vermindert het vermogen van de huid om vocht vast te houden en vermindert de elasticiteit van de huid.

Vanaf het 40ste levensjaar beginnen de lijntjes rond de ogen meer op te vallen en ontstaan lijntjes op het voorhoofd en rond de lippen, kleine lijntjes in de hals en nek, op het décolleté en rond de jukbeenderen. De celdeling vertraagt en er is een sterk verlies aan transepidermaal vocht in de huid. De huid wordt slapper. Vanaf het 55ste levensjaar vormen zich duidelijk zichtbare rimpels, de huid verliest een groot deel van haar vermogen vocht vast te houden en de productie van hyaluronzuur vermindert. De productie van collageen en elastine wordt minder. De celdeling vertraagt en de regeneratie van de cellen wordt langzamer. De hoornlaag wordt dikker.

Door mijn certificering als Master in Rejuvenation heb ik op exclusieve basis, de beschikking over de Skin Wizard van inspira:med. Daardoor heb ik de mogelijkheid genetisch bepaalde veroudering van de huid en veroudering van de huid die ontstaat door levensstijl en levensomstandigheden effectief te bestrijden.

Dermabrasie

Op een zachte wijze wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf sneller te vernieuwen.

Dermabrasie voorkomt op een jongere leeftijd dat de huid onnodig snel veroudert. Bij een oudere huid is het onontkoombaar dat de hoornlaag dikker wordt. Op dat moment zorgt dermabrasie ervoor dat de hoornlaag

Huidlifting

Na de Dermabrasie is de huid “open”. Met de Skin Wizard worden dan op non- invasieve wijze en volledig pijnloos duizenden voor het oog onzichtbare kanaaltjes in de huid van het gehele gezicht gemaakt. Deze kanaaltjes laten toe dat een Serum met de juiste moleculaire grootte tot in de diepere huidlagen doordringt om er daar voor te zorgen dat de celdeling wordt gestimuleerd.

Dit deel van de behandeling voorkomt dat een jongere huid onnodig snel veroudert en ondersteunt een oudere huid om de celdeling te versnellen zodat deze weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt. Daarna volgt een nog intensievere plaatselijke behandeling van die delen van het gezicht waar zich lijntjes of rimpeltjes hebben gevormd. Opnieuw non- invasief en volledig pijnloos. Het doel van dit deel van de behandeling is om “gericht” ervoor te zorgen dat de huid regenereert daar waar lijntjes en rimpeltjes al zijn ontstaan, zodat deze minder zichtbaar worden.

Nabehandeling

Na een behandeling met de Skin Wizard van inspira:med is het van belang de huid dagelijks goed te beschermen met de Premium Age Protector SPF30 van inspira:med en de huid te hydrateren.

Behandeling met de SKIN WIZARD is dè oplossing voor huidverbetering. Slechts 25% van huidveroudering is genetisch bepaald. 75% van huidveroudering ontstaat door:

  • Vervuiling van het milieu
  • Verkeerde voeding
  • Levensstijl
  • Geestelijke en lichamelijke belasting
  • UV-straling

Vanaf het 25ste levensjaar ontstaan lijntjes rond de ogen, lijntjes tussen de wenkbrauwen, vermindert het vermogen van de huid om vocht vast te houden en vermindert de elasticiteit van de huid.

Vanaf het 40ste levensjaar beginnen de lijntjes rond de ogen meer op te vallen en ontstaan lijntjes op het voorhoofd en rond de lippen, kleine lijntjes in de hals en nek, op het decolleté en rond de jukbeenderen. De celdeling vertraagt en er is een sterk verlies aan trans epidermaal vocht in de huid. De huid wordt slapper.

Vanaf het 55ste levensjaar vormen zich duidelijk zichtbare rimpels, de huid verliest een groot deel van haar vermogen vocht vast te houden en de productie van hyaluronzuur vermindert.

De productie van collageen en elastine wordt minder. De celdeling vertraagt en de regeneratie van de cellen wordt langzamer. De hoornlaag wordt dikker.

Door mijn certificering als Master in Rejuvenation hebben wij de beschikking over de SKIN WIZARD van Inspira Cosmetics. Daardoor hebben we de mogelijkheid genetisch bepaalde veroudering van de huid en veroudering van de huid die ontstaat door levensstijl en levensomstandigheden effectief te bestrijden. Een behandeling met de Skin Wizard bestaat uit:

  • Dermabrasie
  • Lift van de huid van het gehele gezicht
  • Een speciale behandeling van rimpels en fijne lijntjes.