Seyo TDA behandeling

Seyo TDA Transdermal Application

Uitleg van de behandeling

Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

SEYO TDA (TransDermal Application) is een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt.

Na een korte reiniging van de huid door middel van saffier (ter versnelling van de regeneratie van de cellen) wordt de behandeling gestart. Tijdens de behandeling worden gepatenteerde werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag getransporteerd. In ongeveer 9 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. De huid voelt na de behandeling als opgevuld aan.

De huid wordt niet aangeraakt

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en zowel voor vrouwen als voor mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Werkstoffen

Tijdens de SEYO TDA (TransDermal Application) behandeling wordt gebruik gemaakt van serums.

Deze zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de zeer gevoelige en allergisch reagerende huid. Er zijn drie verschillende serums die qua samenstelling afgestemd zijn op de huidleeftijd.

Deze unieke producten zijn exclusief in Zwitserland ontwikkeld en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraad zijn deze serums ook voor thuisgebruik verkrijgbaar. Je kan deze serums combineren met ieder ander cosmeticamerk!

Zeer enthousiast

U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere clienten. Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur van 3 tot 6 behandelingen wilt boeken - tussen de kuurbehandeling 7 a 14 dagen - en daarna de huid een keer per 4 tot 8 weken wil onderhouden.

De voordelen van SEYO TDA:
  • Huidverjonging en verbetering
  • Korte behandeltijd (totale behandeling 30 minuten)
  • De huid wordt niet aangeraakt dus geen roodheid of irritaties
  • Behandeling ook mogelijk voor specifieke zones (voorhoofd, ogen, hals)
  • Betaalbaar! 1 complete behandeling vanaf € 39,95
TDA in combinatie met Inspira Med Fruitzuur Peeling

Na het 30e levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar, onzuiverheden kunnen toenemen. Een chermische peeling is daarvoor de oplossing!

Een cocktail van zuren lost de structuur (celtussenstof) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren wordt de huid sneller vernieuwd. De huid krijgt namelijk een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat daardoor meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd.

De huid krijgt een fris, egaal en jonger aanzien! Een nog mooier resultaat krijg je als je de fruitzuurbehandeling combineert met een TDA behandeling!

Werking van gepatenteerde transportingredienten van SEYO "bolt" naar een diepere huidlaag
Foto voor en na de behandeling