Pedicure & voetbehandeling

Uw voeten verzetten veel werk en dragen u de hele dag.

De een zal een behandeling door de pedicure als een luxe ervaren en de ander als een nodige weldaad. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen. Ook wanneer er geen medische noodzaak is, is een pedicure behandeling een ontspannende manier om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, mensen met diabetes, reuma of dementie, maar ook voor sporters.

Pedicure behandeling in Nieuwegein

Knippen, vijlen en polijsten van de nagels, behandelen van ingegroeide nagels, verzorging van de nagelomgeving, verwijderen van likdoorns, verzorging nagelomgeving, verwijderen overtollig eelt, behandelen van kloven, afgestemde verzorgende voetencrème. U kunt het allemaal bij Beauty Moments skincare center in Nieuwegein.

Pedicure + Shellac behandeling

Zoals boven omschreven met als extra;

Lakken van de nagels met het unieke Shellac systeem waardoor kleur minimaal 6 weken perfect zit!)

Shellac behandeling

Shellac is de laatste trend op het gebied van mooi gelakte nagels! Shellac wordt uv uitgehard, dus heeft geen droogtijd. Het is dun en flexibel als een andere lak, en ziet er natuurlijk uit. Bovendien biedt het ook een sterke en natuurlijke bescherming. Het resultaat: prachtige nagels tot wel 6 weken lang!

Cosmetische voetbehandeling

Scrub/peeling voor verwijdering dode huidcellen, knippen, vijlen en polijsten van de nagels, verzorging van de nagelriemen, massage van de voeten en lakken van de nagels.

Volgende onderdelen kunnen door onze specialiste in de behandeling worden uitgevoerd:

  • Knippen, frezen en veilen van de teennagels
  • Verwijderen van eelt en likdoorns (ook wel eksterogen)
  • Behandelen van kloven, schimmelnagels en ingegroeide nagels
  • Behandelen van reumatische voetklachten
  • Behandelen van diabetische voetklachten (10% van de diabetici heeft als gevolg van zijn ziekte complicaties aan de voet)
  • Adviseren omtrent goede voetverzorging
  • Geven van voetmassage
  • Lakken van de teennagels met shellac