Massages

Manuele ontspannende massage

De naam zegt het al… Alles is erop gericht om de klant tot ontspanning te brengen. Deze massage is een combinatie van verschillende technieken. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler, zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Hotstone massage

Is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen. De stenen die gebruikt worden bij het masseren hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden.

Basaltstenen staan bekend om hun vermogen de warmte lang vast te houden, waardoor er een diepgaand effect bereikt kan worden.

Hotstone Massage is een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde eterische olie.

Een hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. Een hotstone massage verlicht spanningen en geeft energie. Daarnaast ondersteunt de massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.