IPL Duurzaam Ontharen

Wilt u zich niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!

Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Op elk deel van uw lichaam kan, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidtype en de pigmenten van het haar.

Huid & Haartype

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur is sterk afhankelijk van het soort huid/haartype en lichaamslocatie.

Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypen voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL behandeling.

Voordelen door IPL-Ontharing
  • Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen;
  • geen ingegroeide haartjes of stoppels;
  • haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen;
  • kwaliteit en optimale veiligheid;
  • vrijwel geheel pijnloos.
Gemiddelde behandeltijd (per behandeling):

Bikinilijn: 10-15 minuten
Oksels: 5-10 minuten
Volledige rug: 20-30 minuten

Vrijblijvende intake

Wanneer u interesse heeft in een ipl behandeling dan adviseren we om eerst langs te komen voor een vrijblijvende en kosteloze intakegesprek zodat we alles uit kunnen leggen maar ook kunnen beoordelen of de haartjes geschikt zijn voor behandeling met ipl.