Contour wrap

Ontgifting

Druk, druk, druk..........stress vormt inmiddels een dagelijks onderdeel van ons bestaan. Dit zorgt voor een zware druk op het menselijke immuunsysteem. Ontgiften helpt het lichaam in balans te blijven, waarmee een verminderd welzijn, vermoeidheid en eventueel ziekte wordt voorkomen. Beauty Moments werkt al 25 jaar met de Universal Contour Wrap om uw lichaam te ontgiften.

Universal Contour Wrap

UCW is van oorsprong een medische behandeling. Beauty Moments gebruikt UCW vooral omwille van zijn reinigende en afslankende werking. UCW is een originele inpakmethode met windels en zeeklei. De zeeklei zorgt voor een sterke ontgifting, afslanking en vitalisering van het hele lichaam. UCW verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Een klant verliest bij de eerste behandeling minstens 15 centimeter verlies in totale lichaamsomtrek.

Wilt u gaan lijnen, dan is UCW een uitstekende start om het lichaam vrij te maken van gifstoffen. Ook als u al een aantal kilo's bent afgevallen is UCW aan te raden. Tijdens het afslankproces blijven er namelijk gifstoffen achter in het lichaam en deze zorgen vaak voor een vermoeid gevoel. Uiteraard is het voor iedereen een weldaad om het lichaam met regelmaat te ontgiften! Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke ontspanning. Nadien voelt u zich weer als herboren